Onsdag

Hej allihopa!!

Nu är de onsdag, och dagarna bara flyger förbi!
Igår var jag på kontoret hela dagen, fick se när dom likviderade, var GOL satt och sedan skulle vårt team ta kort, de var ett äventyr i sig kan man väl säga. Först skulle uniformen på för första gången, satt ganska bra om jag får säga de själv, sen skulle vi gå i klackaskor ner till stranden eller viken som de egentligen är. Väl där bestämde vi oss för att vi skulle gå ut på klipporna för att de skulle bli finast bilder där! Och de kan man ju säga att de var väldigt halt så en del av oss halkade till där i vattnet! Blev fina kort iallafall, får väl se om jag får ett skickat till mig kanske! :) Sen gick jag och Alex och åt lite innan vi skulle sätta oss på kontoret igen för att hårdplugga! Sista uppgiften för dagen var att jag och Alex skulle gå och mäta en balkong på ett hotell, för att vi hade fått klagomål på att den var farlig, så vi traskade bort till hotellet och bad om att få komma in till ett likadant rum som vi hade fått klagomål på. Men eftersom att vi är fullbokade på alla hotellen så blev de inte riktigt som vi hade tänkt oss, först fick vi fel rum, så balkongen var alldeles för stor och sen när vi kom ner till receptionen igen sa dom att det var de enda rummet som vi kunde titta på, men så kom Alex på att en kollegas mamma och bror bodde just på detta hotellet så vi kanske kunde få gå in till dom, hittade deras nummmer och de visade sig sedan att de var en likadan balkong som vi just sökte. så där fick vi sen äntligen gå in och mäta balkongen, ett lite udda uppdrag kan man väl säga men de är sånt som kan hända i guidelivet! :)

Sen var de snabbt hem för att byta om och göra sig iordning för på kvällen väntades de en middag på vårt enda 5-stjärninga hotell CAPO BAY, riktigt fint så vi fick träffa chefen för hela hotellet och även den receptionsansvariga. Först fick vi en välkomstdrink, en vattenmelonsdrink som var farligt god, sen blev de sushi (så nu har jag provat de med), olivbröd med pesto, krabbsallad/kycklingsallad, kött med nudelsallad/fisk med wokade grönsaker och tillslut en mangoglass med kokosskum! Riktigt gott får man ju säga ch mätt blev man verkligen, vågar inte ens tänka på hur mycket de skulle ha kostat om vi hade behövt betala! :)

Sen idag har jag varit i Famagusta och den döda staden, kändes jättekonstigt när man kom in i den turkiska delen för där var de väldigt nergånget och de kändes som om dom inte riktigt brydde sig att allt såg förfallet ut på deras hus, fast ännu värre var de när vi kom till den döda staden, fy vad de va läskigt, kändes som om de var en massa spöken som stod i hotellens gamla fönster och bara kollade ut på oss! Och där skulle vi bada med, tog mig ett snabbt dopp och sen gick jag runt lite och kollade på alla ödelagda hotellen med kläder som fortfarnade hänger på tork sen 1974. Usch ja, men de var en upplevelse iallafall! 

Nu ska jag bara ta de lugnt, för imon blir de heldag igen fast vi ska ju ha en teamdag på eftermiddagen så lite kul ska vi allt ha! :D 

Ha de bra 

Pussss



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0