Onsdag

Hej alla!
Nu är de dags för uppdatering igen!
Blev inget välkomstmöte i måndags, blev istället service för den stora gruppen med norrmän! Sålde en hel buss, till den lilla ö-turen, så massa pengar ramlade in! Sen hade vi stort möte om destinationen i 3 timmar, så man var ganska trött sen kan man ju säga! Igår var det service hela dagen och sen på kvällen åkte vi till svenska kyrkan i San Agustin, där var vi bjudna på Pizzafest med softdrinks, fick även sjunga lite i kyrkan så nu har man klarata av de med! :D
Idag har det varit studd i Amadores som ska vara mitt och Julies område, har träffat alla managers och receptionisterna och det verkar super, har väldigt bra hotell så förhoppningsvis inte så mycket klagomål :D Sen var vi med om ett stort problem när vi kom tillbaka till kontoret. Det visade sig att dom som är ospecificerade skulle flytta idag men dom hade inte fått reda på något, så 10 minuter innan dom skulle vara ute från rummet ringer Paco manager för hotellet och säger att vi måste komma fort och fixa detta! Så det var bara att springa upp och sen börja ringa runt till alla 6 par som skulle flytta, en del blev väldigt arga men inte så mycket att göra, tyvärr! Tyvärr var ett par inte hemma, så vi fick springa in i rummet och packa alla saker och flytta dom till ett annat rum!
Men ja, sen fick vi iallafall komma hem, halvlediga som vi va, hoppade vi ner i poolen och sedan lågvi bara och njöt av solen. Har varit hos frissan idag med och fixat till mitt hår som såg förskräckligt ut, la i lite slingor och klippte och sedan fick jag hårtorksmassage, kan vara ärlig och säga att jag somnade! :D men sjukt billigt, betalade bara 35 euro! så dit ska jag fler gånger! :D
Har pratat med älskade syster, hon har lovat att skicka ner skumtomtar med Frida, marie och lelle som kommer hit på lördag. Mumsfilibabba säger jag bara! :D De skulle ju sitta gott med lite julmust, men det får jag nog vänta med! :D  
Nae nu kanske man ska ta och gå och lägga sig, ska ju på utflykt imon, den lilla ö-turen! men bara studda som tur väl är!
Men ha det bäst allesammans, så hörs vi snart igen!
Puss och kra och nyp i stjärten

Lördag

Hej allesammans!
Lördag igen och som jag alltid säger så går tiden fruktansvärt fort! Vet inte varttiden tar vägen riktigt...
Men denna veckan har varit ganska lugn, har haft service, första likvideringen och nu om bara några minuter ska jag vara runner! Ska springa runt överallt var alla behöver mig, så det blir trevligt!
Igår var vi på resturang igen, men denna gången gratis! Eftersom att ägaren är en samarbetspartner och en person som varje svensk bör känna till om man har sett Sällskapsresan! Det var nämligen José som bjöd på gamla kläder och hade sin mamma med sig överallt, Juan som han heter var väldigt trevlig, blev ingen autotgraf som många ville ha, men kindpussar i massor haha :)
Bjöds på tapas och det var ju inte fel, alltid gott med äkta spansk mat!
Imon blir det service igen hela dagen och på måndag har jag fått hedersuppdraget att hålla i ett norskt välkomstmöte för SI Rejser som är en norsk kristen klubb! Ja det får väl gå som det går, hoppas att dom är bättre på skandinaviska än vad SI Rejser på Cypern va! :)

Nä dags att dra sig! Ha det gott!
Puss och kram på er!


Tisdag

Hej igen alla!
Ny vecka på Grancan, och vi är redan i mitten av oktober, helt sjukt vad tiden går fort!
Ja vad har hänt här då, jo har arbetat väldigt mycket på flygplatsen och inte så mycket som vanlig serviceguide, men det har varit roligt men det räcker med 3 dagar i veckan på flygplatsen för min del! I söndags hade jag min första service, det var roligt och väldigt trevligt att få träffa gästerna i lite mer avslappnad miljö.
Sålde en hel del så det var lyckat, sen på kvällen hade jag utflykt, eller det kan man inte kalla det... Hade iallafall 12 gäster med mig till Garbos Show, är lite som wallmans salonger, riktigt trevligt hade mitt lilla gäng och jag, god mat och trevlig underhållning! 
Igår hade jag service hela dagen men träffade inga gäster, dom hade nog fullt upp med annat, men har fått nya kompisar i receptionerna, det är ju ganska bra att smila in sig hos dom :) 
På kvällen gick vi ut och hade skoj, drack sangria och babblade en massa skit :) 
Så idag har jag varit ledig, log vid poolen på förmiddagen och sen åkte jag, Line och Hedvig till Arguinguin, strosade runt och hittade ett köpcentrum, spenderade några timmar där utan några inköp innan vi åkte tillbaka till Montemar guidehouse. Nu väntar vi på Tauritoteamet, ska ut och äta lite och sen blir det sova för att åka till flygplatsen imon! 

Ha det bäst!!

Puss&Kraam 

Onsdag

Onsdagen har kommit! Och jag har varit med om en hel del.
Måndagen va jag ledig så log bara och solade vid våran pooloch sedan tog jag mig en tripp till shoppingcentret, hittade inget särskilt men skönt att få gå omkring i riktiga butiker.
Tisdagen var det först flygplats på dagen, bara norska flyg men roligt ändå, behöver ju inte prata längre på bussen, använder oss av cd numera! Sen hade vi office, skulle sätta ihop IKEA-möbler vilket tog en jäkla tid och det var mycket irriterande när det inte gick som vi ville.
Onsdag flygplats igen, och sedan har jag bara studerat Arguinaguin, så har kört bil idag! Kan säga så mycket, att just nu längtar jag efter vår stora Ford där hemma (trodde aldrig att jag skulle säga de) bilen vi har här är en Dacia, dragläget går verkligen inte att hitta, vilket är verkligen riktigt illa i dom här backarna! Men det är bara att köra vidare och leta vidare efter dragläget!
Nu har vi varit och spelat minigolf och jag vann, som vanligt hhaha :D

Dags fr bädden i det varma rummet igen!

Nattinatti!
Hörs snart igen!
Pusss&Kraaam

En vecka i Puerto Rico

Då har man bytt destination, en vecka har jag varit här och det har varit mycket nytt att lära sig!
Dom 2 första dagarna var det bara introdagar, så tillbaka i skolbänken igen.
onsdag var det utflykt den stora ö-turen, en väldigt seg utflykt och lång!
torsdag gick vi bara rut och studdade i Puerto Mogan och Taurito.
Fredags var det bästa på hela veckan, dags för Jeep & camelsafari, ok rida camel är väl inte det roligaste, men att åka jeep offroad var sjukt kul, höll på att skratta ihjäl mig! Hoppade omkring som jag vet inte vad! På kvällen hade vi bbq-kväll hos våra managers, sangria och nygrillar kött och en massa skratt, kan inte bli mycket bättre!
Igår var det flygplats för första gången, fick vara ansvarig för parkeringen med alla dom nya guiderna, våra blueberries! Gick bra tills det kom hotell som vi inte hade, men vi klarade ut det med! Fick ett erbjudande om jobb som jag inte riktigt vet hur jag ska göra med, får se vad jag kommer fram till! Sen studdade vi Puerto Rico och Amadores, väldigt fint! På kvällen gick vi ut och åt och sedan blev det en spontan utekväll, riktigt trevligt! Toppen att man är ledig både idag och imorgon, ska ta bilen och se om jag kommer ihåg hur man kör en bil och även att det är höger sida som gäller, inte vänster som sitter fast i mitt huvud!
Det var väl ungefär allt i korthet vad som har hänt härnere! Kan tala om att skype funkar riktigt bra härnere, så nu kan ni t.o.m får chans att se mig i kameran! :)

Aja nu är det dags att dra sig ut i solen!
Ha det bäst!
Puss och kram

RSS 2.0