Tisdag

Ja, man kan säga så här, att just nu sitter jag och skriver på det mest ovanligaste stället någonsin, ni kanske kan gissa var! :)

Vad har hänt nu då under dom här seanste dagarna: I söndags körde vi på Garbos och sedan blev det Harleys, en kväll som jag alltid kommer att minnas, fick verkligen trotsa mina rädslor som att dansa YMCA för en full salong, sjunga på en bar för att inte bli utkastad och dansa på det berömda Harleysbordet. Ja jag säger bara det, ni skulle vara med!
Är vädligt glad att jag inte började jobba kl 8,00 igår utan kunde ta det lugnt för att sedan åka till flygis och jobba i npågra få timmar, tyvärr var det inte bara mina gäster som blev åksjuka utan även jag, när det var dags för havsvägen, usch och fy och blä!!

Men hemma i vettig tid så att jag kunde dra mig till farmor och farfar, där blev det ett parti Liverpool och vem om inte Johanna som vanligt :) Sen gick vi till köpcentert för att äta lite mat och sedan sa jag hejdå och åkte hem. Så himla trevligt att dom har varit här, behövde slappna av lite från stressen som finns här! Så tack för det!

Och sen vill jag tacka alla som har ringt, smsat och skrivit på Facebook till mig under mina dag!
TACK, ni är bäst!!

Ha det bäst, Puss och Kram

Söndag

Hmm vad är det för dag idag?? Jo det är johannas födelsedag!! :)

Japp idag är det min dag och än så länge har det knappt märkts att man int är hemma, visst är det lite skillnad när det gäller vädret men jag har haft många samtal hemifrån så tycker att det har gått bra. Har även fått en
dansk födelsedag sjungen för mig och ikväll blir det Garbos! Så tycker nog att det blir en bra dag iallafall.

Annars har jag ju fått besök av farmor och farfar, himla trevlig överraskning. Så igår var vi på Playa del Sol och åt och dansade, förstår inte riktigt hur farfar lyckades få upp mig på dansgolvet men men.

Har ju även varit ute och flygit med Minnalainen, sjukt häftigt säger jag bara!! Såg allt som fanns att se om man säger så. Nästa gång tar vi skydiving istället, bara uppvärmingen här.

Nä nu ska jag sätta på mig transferuniformen och göra mig redo för mmin cocktail!!

Ha det fint!

Puss och kram



Söndag

15 januari och halva januari har gått.. Tiden går fruktansvärt fort här nere, 3 månader har jag varit här och nu väntar ca. 3månader till, fast det går ju bort 1½ vecka för semester.
Så det är alltså inte så lång tid kvar och det betyder ju även att det är dags för nya destinationer, många som är splittarade i tankarna, den gruppen tillhör jag, sen har vi den gruppen som är helt klara med vad dom vill göra, grattis till dom! Har lite betänketid kvar, så ska utnyttja den till max.

Ja annars vad har hänt här nere..

Igår var det flygplats hela dagen från kl 9,00-15,00 sen dags för flygplats igen 18,00, skulle egentligen åkt hem efter sista flyget som landar 23,30, men nej nej, då ska det självklart bli försening på ett flyg som skulle ha landat 20,30, landade istället 02,00, så inatt var jag hemma 04,15. Pissetrött, efter att har kört hela vägen hem helt själv. kom isäng 04,30 och har nu sovit fram till kl 12,00 idag, fick vara halvledig eftersom att planet landade så sent. Så nu väntar välkomstcocktail, men jag har lovat mig själv att jag inte ska stanna där sent, utan hem och sova så att jag kan vända tillbaka på dygnet igen.

Som sagt är det snart den 25/2 och då kommer jag hem igen, så skönt ska det bli att få träffa alla igen, så hoppas att så många som möljigt har tid med mig! :)


Nya bilder på facebook ochså om någon är intresserad! :)

Annars får ni ha det så bra, så ses vi snart igen!

Pusssss

RSS 2.0