Fredag

Fredagmorgon och jag ska alldeles strax iväg på service, där ska jag äntligen få träffa Martina från service & co, vi bokade in en tid idag så attt vi hinner ses en stund innan hon åker hem imorgon.
Igår hade jag med service och även välkomstcocktail, gick bra när jag bara hade 6 gäster, såp kunde stå vid deras bord istället för att stå och skrika över hela restarangen. Gick bra fram till slutet när min röst nästa försvann. Men jag har dubbelkollat idag och den är kvar! :) Annars igår hade jag möte med Jacob, skulle få feedback och även prata lite om framtiden, gick bra och han tyckte att jag skötte mig riktigt bra och att han verkligen kunde lita på mig. Han sa även att jag fick ta några extra dagar ledigt när jag ska hem i februari, så det var en glad Johanna som gick ut därifrån. Så nu är jag alltså hemma från den 25/2-7/3, så nu ska jag väl hinna med allt hoppas jag!
Nä nu måste jag gå om jag ska hinna!
Ha det bäst, så hörs vi snart igen!

Pusss och Kraam

Tisdag

God jul får man säga såhär i efterskott! Hoppas eran jul ha varit fin, det har min varit iallafall, även om jag inte hade någon röst som funkade sådär jättebra. Men fick prata med släkten på skype 2 gånger under dagen så jag mådde fint på det istället. På kvällen gick jag en trappa upp för att fira jul med mina kollegor, vi drack glögg, åt julgodis och pepparkakor och lyssnade på julmusik. Vädligt trevligt! I söndags hade vi den stora julfesten med tema Puerto Ríco och Taurito, vi va i ungkarlslyan och åt julmat och hade sen julklappspelet, tyvärr var det den elaka versionen, så jag och 2 andra fick inget paket med oss hem, men vi hade trevligt ändå. Annars nu måndag och tisdag har jag bara legat inne för att försöka få tillbaka min röst och idag äntligen verkar det som om den ska börja fungera igen, så ikväll blir det warming up- New years eve party, eftersom att alla är lediga imorgon istället på söndag. Får se om det blir utgång eller inte, just nu säger jag nej till de men man kan ju ändra sig många gånger under kvällen om jag känner mig själv rätt!

Imorgon är man ledig, jag och minna har bestämt att vi ska göra något riktigt roligt. Så får se vad vi hittar på!
Snart hade jag även tänt att jag skulle lägga in lite mer bilde om vad som sker härnere, kan tänka mig att det är populärt! :)

Nä dags att göra sig iordning!
Ha det bäst tills vi hörs igen!

Pusssss


Söndag

Hej allesammen! Nu är det fjärde advent här på ön och de märks inte det minsta.
Märks en del på alla er där hemma, många av er som är lite småstressade inne på facebook minsann!

Annars har ju mamma och mia åkt hem, sorgligt tycker jag men jag har redan börjat på min nedräkning till semester! Hade iallafall superskoj med dom härnere, hoppas att dom hade det med! Just nu sitter jag och njuter av mina pepparkakor med julglögg, med hopp om att jag ska få tillbaka min röst!  För tyvärr har jag åkt på en riktigt dum förkylning och tappat min röst. Så får fram en ynka liten ton men det hörs inte mycket tyvärr! Så har legat hemma nu i 2 dagar och idag var jag på jobbet igen, tyvärr kunde jag inte hålla i mitt möte, men det tog någon annan så att jag kunde reparera min röst...
Just nu sitter jag och försöker komma på en bluestorie, alltså en historia om när jag har hjälpt en gäst som gjort att semestern har blivit något extra. Svårt det där tycker jag, men det är bara att tänka, tänka och tänka!

Annars då, jo just det fick reda på att jag ska vara ledig på lördag, så då hoppas jag att familjen är sugna på lite julmys härifrån ochså, så kan jag få öppna mina paket tillsammans med er. Har ju faktiskt varit duktig och inte öppnat något paket än så längen. Får hoppas att jag kan hålla fingrarna borta fram tills dess!

nä nu ska jag fortsätta med mitt tänkande!
Så ha det bäst allesammans!
Och många pussar och kramar!


Måndag

Hej allesammans!
Nu är jag tillbaka på Grancan igen efter en vecka hemma i Sverige!
Hela vecka hemma var helt toppen, kändes bra att äntligen få träffa alla. Så tack allihopa för en toppenvecka! 

Men nu är man tillbaka här, och arbetar för fullt igen. Idag har jag haft flygplats och sedan har jag varit halvledig så jag och Line har varit på spa och gottat oss, blir nog att kolla på film efter att vi har lagat lite mat här på montemar!

På onsdag kommer mamsen ner, ska bli superkul! Hoppas att jag hinner träffa dom lite när dom har kommit iallafall! 

Nä dags för lite kvällsmat! 

Puss och kram!   

RSS 2.0